Te Koop Quadvilla San Cayetano, Costa Cálida

Te Koop Quadvilla San Cayetano, Costa Cálida

Neem contact op!

Bel: 0031-612092411
E-mail: info@reventa.nl
Bezoek: Lorentzbaan 7,
3439 NM  Nieuwegein Nederland

Over deze woning

Quadvilla met zuidoriëntatie in San Cayetano, Costa Cálida

Deze schitterende quartervilla wordt compleet gemeubileerd in hoge kwaliteit verkocht, helemaal klaar voor uw eerste vakantie!
De woning is gelegen op een zonnig perceel in een goed onderhouden complex.

Op de benedenverdieping vinden we de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.
De galeria biedt veel extra ruimte en is zowel vanuit de keuken als van buitenaf bereikbaar middels dubbele schuiframen.

De woonkamer biedt voldoende ruimte met 2 sofa’s en een eettafel voor 6 personen. Via een schuifdeur bereiken we de keuken welke beschikt over oven, kookplaat met afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De lichte  slaapkamer op de begane grond heeft zicht op de tuin en beschikt over inbouwkasten.

Via de open trap in de woonkamer kunt u de eerste verdieping bereiken. Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers welke beiden beschikken over airco, inbouwkasten en schuifpui.
De hoofdslaapkamer biedt u via de schuifpui toegang tot het balkon, in de andere kamer is een Frans balkon.
De badkamer is voorzien van bad, toilet, bidet en badmeubel. Alle ramen in woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Alle verblijfsruimten zijn natuurlijk voorzien van airconditioning.

Het zwembad (gemeente) en padelbanen zijn gelegen op slechts enkele minuten lopen, net als winkels, bars, restaurants, medisch centrum en apotheek. Het gemeentelijk zwembad is geopend in Juli en Augustus.

San Cayetano is van origine een gezellig typisch Spaans dorpje dat op ongeveer een 10 minuten rijden van de stranden van de Mar Menor ligt. De woning is gelegen in een van de complexen die 13 jaar geleden gebouwd zijn door een projectontwikkelaar, waardoor het dorp een meer internationaal karakter kreeg.
In het dorp zijn alle voorzieningen aanwezig; bakker, supermarkt, apotheek restaurantjes en terrassen, sportgelegenheid en een zwembad. De omgeving kenmerkt zich door uitgestrekte landerijen en schitterende natuur.
Anderszijds bevinden zich op nog geen 10 minuten rijden diverse golfbanen en zijn er binnen 20 minuten rijden meerdere grote winkelcentra bereikbaar. Geniet van het Spaanse klimaat onder het genot van heerlijke tapas en een glas cava.
Zelfs in de winter is in een t-shirt op een terras zitten geen uitzondering. De authentieke steden Cartagena en Murcia zijn in ongeveer 25 en 35 minuten rijden te bereiken.
U vindt hier prachtige gebouwen en andere bezienswaardigheden, goede restaurants, gezellige terrassen en vele winkels. De dichtstbijzijnde luchthavens van Murcia Corvera en Alicante bevinden zich beiden op ongeveer 20 en 50 minuten van deze villa.

Plaats : San Cayetano

Referentie : SCRE0043

Prijs : 125.000 Euro

Binnenopp. : 92 m2

Terras/tuin : 98 m2

Slaapkamers : 3

Badkamers : 2

Zwembad : Gemeentelijk zwembad

Zeezicht : Nee

Extra’s : Inbouwkasten

Volledig gemeubileerd

Airconditioning

Electrische zonneschermen

Grote bijkeuken

Strand 12 minuten

Luchthaven Alicante 50 minuten

Luchthaven Murcia Corvera 20 minuten

Locatie

San Cayetano, Costa Cálida
1

Oppervlakte

98m2

Prijs

€ € 125.000

over de Costa Blanca

 Het is een van de meest bekende kustlijnen in Europa: de Costa Blanca (in het Spaans vertaald naar 'Witte Kust') in het zuidoosten van Spanje.

Tussen de dorpen Denia en Pilar de la Horadada bestrijkt de kustlijn een gebied van bijna 250 kilometer. De afstand tussen deze twee dorpen kun je met de auto in ruim anderhalf uur rijden. Aan de kustlijn zijn maar liefst 74 stranden te vinden. De Costa Blanca is te vinden in de provincie Alicante, een van de drie provincies in de Comunidad Valenciana, ook wel Valencia genoemd.

Klimaat aan de Costa Blanca

Dit gebied met een mediterraan klimaat kent een hoge aantal zonuren en zomerse temperaturen. Met weinig regen en veel zon heeft de Costa Blanca een erg constant weerbeeld. Ze zeggen wel eens het is daar 9 maanden lente en 3 maanden zomer.  

Plaatsen aan de Costa Blanca

De kustlijn kent tientallen dorpen en steden. Hoe dichter je bij de zee komt, hoe meer plaatsen het kent. Het ene dorp is wat minder toeristisch dan het andere. De meest bekende plaatsen zijn toch wel Alicante, Valenica en Benidorm.

 Het hele jaar door is er iets te beleven voor zowel jong als oud. 
De mooie stranden zowel het levante als het poniente strand zorgen ervoor dat je nooit uitgekeken bent.
Het oude centrum van Benidorm met de winkelstraatjes waar je lekker kunt slenteren en daarnaast in de omgeving is er van alles te ondernemen. waterpark, dierentuin, natuurgebied, excursies, enz...
Ook in La Cala met het mooie baaitje en waar de gezellige restaurantjes zijn is het heerlijk vertoeven! 

Kortom een heerlijke vakantie plek, overwinterplaats en woonomgeving!!

 

    Meer informatie?